Az Ajándék

Hogyan lehet az Ön ajándéka a legkedvesebb az Ünnepelt számára?

  • Sajnos tudjuk, milyen érzés, amikor Ünnepeltünk – a mi ajándékunk kibontása előtt – már két hasonlót is kicsomagol. Egy 60 évesnek amúgy is nehéz ajándékot választani, mert már sok mindene megvan, s komoly fejtörést okoz, neki igazi meglepetést szerezni.
  • De mi mégis, arra vágyunk, hogy az Ünnepelt a mi ajándékunknak örüljön a legjobban. Hogy, hogyan lehet ezt elérni, abban tudok Önnek segíteni.

Tudom, mitől lesz az Ön ajándéka a legkedvesebb az Ünnepeltnek…

  • szeretet, a tisztelet kifejezésére nem mindig a tárgyak a legalkalmasabbak. Más is lehet igazi ajándék – akár a legkedvesebb is.
  • Egy különleges alkalom esetén – mint pl. a  60. születésnap – sokkal többet ad az Ünnepeltről szóló, személyes hangú, verses köszöntővel, mely elárulja azt is, hogy Ön/ök/ milyen szeretettel, járult/ak/ hozzá az ajándék elkészítéséhez.
  • Mindenki szívesen hall élete nagy történeteiről, eredményeiről, családja sikereiről. Az Ön Ünnepeltje – valószínűleg – ugyanígy van ezzel. Tehát: ez is lehet egy jó megoldás!

Ajándékműsor  –  szülőnek, férjnek, feleségnek, testvérnek vagy régi barátnak         – a  60.  születésnapra

  • Egy élet hangulatos összefoglalása ez, több műfajban – az Ajándékozó/k/ információi alapján. Miközben az Ünnepeltnek feledhetetlen élményt nyújtunk, s a Meghívottak is jól érzik magukat ebben a múltidéző, nevetős-sírós, mégis örömteli hangulatban.
  • Jó érzés látni – a Köszöntő közben – hogy az imént még nevetéstől csillogó szemek sarkában, a meghatottság könnyei tűnnek fel, majd ismét a mosoly következik. 

Adja Ön a legkülönlegesebb és legkedvesebb ajándékot az Ünnepeltjének  legközelebb. Segíthetek ebben… Tekintse át a Honlapot, érdeklődjön most!

telefon:  0630-4949-020       mail:  eles.istvan@eles-kabare.hu  
skype:  kabareles      facebook:  www.facebook.com/elesmusoriroda
Olvassa el a Véleményeket… Szemlézze a Fontos lehet/Mi mennyi és egyéb menüpontokat… Tájékozódjon az árakról is… Az öröm megfizethetetlen, ez a műsor azonban – igen…